Рецепт смачних маринованих кабачків. Їх завжди з’їдають першими – NN

Поделиться на Facebook

Пропонуємо приготувати дуже смачні, мариновані кабачки, які будуть просто танути в роті та залишати пікантний смак.

Готується страва дуже просто й за невеликий проміжок часу у вас виходить чудова закуска. Ваші родичі та близькі залишаться у гастрономічному задоволенні.

Для приготування вам знадобиться:

Кабачок – 0,5 кг.;

Сіль кухонна – 1,5 чайної ложки;

Олія рафінована – 70 грамів;

Оцет – 2 столові ложки;

Натуральний мед – 2 столові ложки;

Часник – 5 зубків;

Перець мелений;

Зелень.

Як приготувати:

Наріжте чисті кабачки тонкими слайсами.

Приготуйте заправку – перемішайте рідкі інгредієнти, додайте вичавлений часник та дрібно нарізану зелень.

Приберіть зайву рідину із кабачків та додайте заправку.

Залишіть страву маринуватись протягом 3 годин у холодильній камері.

Смачного!

Ти ще не підписаний на наш Telegram? Швиденько тисни!

Ти ще не підписаний на наш Telegram? Швиденько тисни!

Поделиться на Facebook
ДЖЕРЕЛО

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *