Заливний пиріг з м’ясними кульками — такі рецепти треба спробувати

Різне 

Заливний пиріг з м’ясними кульками — такі рецепти треба спробувати

Admin

Цікавий і дуже вдалий рецепт тіста для заливного пирога. Сьогодні спробую приготувати пиріг з м’ясними кульками. Дивіться і повторюйте на здоров’я, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти

для начинки:

фарш 300 грамів

цибуля 1 шт.

сіль, чорний перець за смаком

пекінська капуста 2-3 листи

зелень петрушки

для тіста:

яйця 4 шт.

сіль 1 ч. лож.

цукор 1 ст. лож.

кефір 1 склянка

борошно 1 склянка

розпушувач 1 ч. лож.

вершкове масло 150 грамів

крохмаль 2 ст. лож.

Приготування

1. Приготування почнемо з м’ясної начинки. Пекінську капусту можна замінити на пару листів білокачанної. Зелень петрушки і капустяні листи дрібно нарізаємо. З’єднуємо з фаршем, додаємо сіль, перець. Цибулину натремо на грубій тертці.

2. Добре перемішуємо і формуємо невеликі м’ясні кульки. Для зручності роботи з фаршем змочуйте руки водою.

3. Тепер займемося улюбленою заливним тестом. Тут все дуже просто, починаємо з яєць, збити з сіллю і цукром і поступово вводимо усі продукти добре перемішуючи. В останню чергу додаємо вершкове масло (розтопив у мікрохвильовці).

4. М’ясні кульки викладаємо в підготовлену форму (змазав залишками вершкового масла) і заливаємо тістом. Відправляємо в розігріту духовку.

5. Випікаємо при температурі 180 градусів, хвилин 40. Пиріг гарний, як гарячий, так і коли охолоне. Ніжний та з м’ясної начинкою!

Подробиці приготування можна подивитися в короткому відео.

Приємного апетиту!

ДЖЕРЕЛО

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *